SPORT EXPERTO d.o.o. | Ljudevita Gaja 17, Zagreb | 099 24 05 002

MOLTEN KOŠARKAŠKA LOPTA B7G4500

MOLTEN KOŠARKAŠKA LOPTA B7G4500

89,90 € // 677,35 kn

Veličina

Količina

 
 
Košarkaška lopta MOLTEN B7G4500 FIBA ​​dizajnirana za europska prvenstva i vrhunska natjecanja. Službena lopta za litvansku LKL mušku košarkašku ligu. Visokokvalitetna natjecateljska lopta koju je odobrila FIBA ​​(Međunarodna košarkaška federacija).

Sa sloganom “Za pravu igru” MOLTEN donosi asortiman novih košarkaških lopti u novu eru. Izrađena od vrhunske kompozitne kože B7G4500 zamijenit će na tržištu model BGG7, službenu loptu za igru ​​LKL-a (Litavske košarkaške lige). Od 1982. Molten proizvodi kožne službene košarkaške lopte vrhunske kvalitete za sva FIBA ​​Svjetska prvenstva i Olimpijske igre. MOLTEN predstavlja novu košarkašku loptu serije BG kao službenu FIBA-inu loptu. Ažurirana izdržljiva kompozitna navlaka omogućuje izvanredno prianjanje koje poboljšava kontrolu lopte. Bolje rukovanje u kontaktu sa znojem ili vlagom. B7G4500 je mekši od BGG7 i stoga ga je lakše kontrolirati u svakom trenutku igre. Vrhunska košarkaška lopta za dvoransku upotrebu.

Kontrast između karakterističnih boja lopte pruža vrhunsko iskustvo u vidljivosti lopte. Igrači se mogu usredotočiti na svaki pokret u igri. Rotacija lopte može se vidjeti na većim udaljenostima, omogućujući navijačima da vide svaki detalj igre. Službena veličina 7 preporučena za muškarce i dječake od 15 godina i starije. 

Značajke:

Odobreno od FIBA-e
Materijal presvlake: vrhunska kompozitna koža
Broj panela: 12
Veličina: 7

Boja: narančasta i slonovača