SPORT EXPERTO d.o.o. | Ljudevita Gaja 17, Zagreb | 099 24 05 002

PROSTIRKA ZA VJEŽBANJE NBR PRO 180x60x1,0 CM

PROSTIRKA ZA VJEŽBANJE NBR PRO 180x60x1,0 CM
PROSTIRKA ZA VJEŽBANJE NBR PRO 180x60x1,0 CM

16,00 € // 120,55 kn

Količina

PROSTIRKA ZA VJEŽBANJE NBR PRO 1,0 cm YAKIMASPORT

Neklizajuća, ojačana podloga za trening za vježbe FITNESS, YOGA i PILATES
Prostirka je izrađena od NBR PRO materijala debljine 10 mm!

NBR PRO materijal je mješavina pjene i sintetičke gume, zahvaljujući kojoj se prostirka vrlo dobro upija i pruža ugodan trening bez obzira na vrstu tla. Guma je vodonepropusna pa ne upija vlagu i znoj. Također se lako čisti i vrlo brzo suši. Osim toga, materijal je vrlo izdržljiv, otporan na kidanje i habanje.

NBR PRO 1,0 cm prostirka YAKIMASPORT pokazuje visoku elastičnost i memoriju slabog oblika, zahvaljujući čemu se brzo vraća u svoj izvorni oblik. Čak i unatoč dugotrajnom pritisku. Uz to, debljina upotrijebljene pjene čini ga izvrsnim izolacijskim slojem koji osigurava toplinsku udobnost. Višestruko valjanje i skladištenje u obliku koluta ne utječe nepovoljno na svojstva prostirke. Sposobnost brzog namotavanja i pričvršćivanja trakama još je jedna prednost koja će osigurati nesmetani transport prostirke.

Zahvaljujući NBR PRO 1,0 cm YAKIMASPORT prostirci zaboravit ćete na neugodnosti tvrdog tla. Od sada, bez obzira gdje trenirate, moći ćete vježbati u ugodnim uvjetima. Prostirka za vježbanje pratit će vas u fitness klubu, kod kuće i tijekom treninga na otvorenom. Otkrit ćete da borba za savršenu figuru može biti vrlo ugodna.

 

Tehnički parametri prostirke NBR PRO YAKIMASPORT:

Dimenzije: 180 cm x 60 cm
Debljina: 10 mm
Materijal: Pro NBR (mješavina pjene i gume)
Zelena boja
uključene ručke za nošenje

Slični proizvodi