SPORT EXPERTO d.o.o. | Ljudevita Gaja 17, Zagreb | 099 24 05 002

SLAM BALL MEDICINKA 10 KG

SLAM BALL MEDICINKA 10 KG

52,00 € // 391,79 kn

Količina

SLAM BALL YAKIMASPORT je gusta, mekana gumena lopta visoke čvrstoće punjena sintetičkim pijeskom, dizajnirana za dinamičko udaranje o tlo.

Lopta se koristi za vrijeme intenzivnog Crossfit treninga. U potpunosti je izrađen od gume, što ga čini puno boljim i praktičnijim od kožnih inačica, kod kojih šavovi često pucaju. Lopta je vodootporna, tako da je možete trenirati i na otvorenom. Posebno odabrana guma u kombinaciji s punjenjem pijeska sprječava odbijanje lopte od tla. Na cijeloj površini lopte nalaze se izbočine oblikovane u neklizajući gazni sloj, što olakšava hvatanje lopte, osiguravajući preciznost pokreta i udobnost čak i tijekom vrlo dinamičnih vježbi.

Lopte dolaze u različitim verzijama težine. Početnici će cijeniti lopte u težinama od 2 do 10 kg,

Trening slam loptom popularan je i vrlo učinkovit način za povećanje izdržljivosti, brzine i snage. Trening loptom uključuje veliku količinu mišićnih skupina. Ova vrsta treninga preporučuje se radi poboljšanja opće fizičke spremnosti, posebno eksplozivne snage, koja je ključni element borbenih sportova i ostalih sportova temeljenih na brzini i dinamici.
Tehnički podaci:

- materijal: guma
- punjenje: sintetički pijesak
- crna boja
- težina: 10 kg
- promjer: 25 cm

Slični proizvodi